Uncategorized

Urmeaza sa te muti la casa? Iata de ce merita sa investesti intr-o pompa submersibila!

pompa submersibila

Daca te-ai hotarat sa te muti la casa, dar vrei sa pastrezi tot confortul de care ai parte la apartament, este foarte important sa prioritizezi elementele de baza ale unei existente linistite. Pe primul loc se claseaza, de departe, accesul la apa curenta. Fara apa, majoritatea activitatilor de zi cu zi ar fi imposibile sau, in orice caz, mult mai dificil de pus in practica. In lipsa accesului la apa curenta, nu poti sa iti cureti gospodaria in mod corect, nu poti spala vase, rufe si nici nu ai posibilitatea de a face baie in conditii normale.

In zonele in care nu exista acces la o retea publica de apa, sunt necesare eforturi suplimentare pentru a-ti dota casa cu aparatura necesara obtinerii apei in conditii dificile. Insa exista si o metoda foarte eficienta, care iti permite sa obtii acces la lichidul esential pentru oricine, indiferent de cat de dificil este de accesat sursa pe care te-ai putea baza. Este vorba despre pompa submersibila. Iata de ce aceasta reprezinta o investitie pe care trebuie neaparat sa o iei in calcul!

Pompa submersibila, o investitie cu adevarat inteligenta

Atunci cand te muti intr-o zona in care accesul la apa curenta nu este posibil, prin intermediul retelei publice, ai cateva alternative la care poti recurge pentru a putea beneficia de aceasta resursa atat de importanta. O prima varianta este hidroforul, aparat care se foloseste de energie electrica pentru a extrage apa de la surse de adancimi de pana la opt metri. A doua varianta este pompa submersibila.

Aceasta functioneaza in mod diferit fata de hidroforul care aspira apa. Ea genereaza presiune prin care impinge apa catre retea si catre consumatorii din gospodarie. Pompele au capacitatea de a impinge apa cu presiune si de la adancimi foarte mari. Ele au forma cilindrica si intra foarte usor in putul creat pentru a accesa sursa de apa. Spre deosebire de hidrofor, pompa nu necesita o camera speciala in care sa fie montata, ci este ampalsata direct in sursa de apa.

Pompa are si avantajul de a fi autoamorsanta. Altfel spus, ea nu necesita amorsare initiala pentru a putea incepe sa impinga apa catre suprafata, spre deosebire de hidrofor care te va supune unor incercari destul de complexe. Pompa garanteaza o functionare de tip Plug-n-Play. Adica trebuie doar sa o instalezi si poti deja sa o pui in functiune in mod instantaneu.

Tot prin comparatie cu hidroforul, pompa te ajuta si sa economisesti, deoarece garanteaza o presiune cu 30% mai mare decat cea a hidroforului. Astfel, consumul de energie electrica necesar pentru a obtine apa la un flux rezonabil este mai mic. Nu in ultimul rand, pompa este foarte usor de intretinut deoarece are motorul protejat de o carcasa din otel inoxidabil, etansata mecanic cu material ceramic.  

Intra pe TopStrong.ro si descopera cele mai tari modele de pompa submersibila, de la producatori renumiti in intreaga lume. Alege sa investesti intr-o solutie de calitate si bucura-te de acces continuu la apa, chiar daca sursa din care o poti obtien este una aflata la mare adancime. Investeste inteligent si bucura-te de un trai cat se poate de confortabil in noua ta casa!

Similar Posts