Uncategorized

Proiectarea colecției de cercei de cocktail | ilisio.ro

Cerceii cocktail au fost fundamentul unei colecții. Este firesc să ai o relație de dragoste cu cercei lungi deosebiți. O să înțelegeți atunci când o să dețineți o pereche de cercei potriviți pentru marea majotitatea a vestimentațiilor din garderobă. Întotdeauna alegerea unui accesoriu, cum sunt bijuteriile handmade sunt mai dificil de ales pentru că sunt o multitudine de modele speciale, care dețin diferite culori datorită pietrelor semiprețioase. Bijuteriile handmade care sunt realizate cu pietre semiprețioase nu numai că sunt frumoase, dar mai au și energii pozitive care se transmit către purtător. Dragostea pentru bijuterii a existat mereu  pentru femeile moderne, ele și-au etalat vestimantatia cu ajutorul bijuteriilor. Este esențial ca vestimentația să fie formată și din bijuterii pentru că ele aduc un plus de valoare și de frumusețe purtătoarei. Bijuteriile sunt foarte căutate în zilele noastre și cu siguranță femeile întotdeauna își vor dori un accesoriu în plus.

Pe timpuri mozaicurile florale din India au avut un mare impact asupra femeilor. Formele lor, pietrele încrustate, culorile și modelele marmurei. Curbele cerceilor au început să imite arcadele minunate pe care le vedeți în palatele indiene.

Întrucât este necesar să avem piese izbitoare într-o colecție, se pot crea inele de cocktail, o altă bijuterie preferată care se află în cutia de bijuterii a fiecărei femei. Este destul de greu să găsesti un design pentru un inel care să se conecteze la cercei, deoarece trebuia să aibă o formă distinctă.

După aceea, crearea unei brățări izbitoare a fost în esență simplă. Articolele zilnice mai mici sunt cu siguranță necesare pentru o colecție, cercei cu picătură, știfturi și un inel midi. Datorită ținutelor diferite completează cerceii cu știfturi înflorate și inelele midi, care acestea au devenit destul de populare. Puteți purta inele midi într-o varietate de moduri datorită designului lor învelit.

Alegerea pietrei

Aceste pietre semiprețioase sunt selectate pentru diferite colecții datorită modelelor și efectelor lor asemănătoare marmurei. Fiecare este distinctiv, tăiat manual și încrustat pentru a semăna cu mozaicurile florale indiene și modelele de mozaic. Un simbol care se regăsește foarte des este cel împreună cu bijuterii Copacul Vieții. Acest simbol este plin de pietre semiprețioase care vor reuși să armonizeze bijuteria și să ii confere un aspect plăcut.

Pe parcursul producției nu este fezabil să se taie pietrele atât de fin, deoarece forma designului este deja perfectă. Pentru a acomoda pietrele tăiate mai groase, a trebuit să se modifice designul. Este important să selectați ce fel de bijuterii doriți să faceți înainte de a începe o marcă sau o serie. Estetica este atât modernă, cât și clasică. Doamnelor ar trebui să aibă articole versatile pe care să le amestece și să le asorteze cu alte piese pentru a le purta cu o varietate de ansambluri, de la zi până seară. În cele din urmă, bijuteriile ar trebui să fie o reprezentare distinctivă a atractivității tale inerente. De la lansare, se adaugă alte pietre semiprețioase distinctive, câteva modele unice și se continuă să se extindă și să se dezvolte această colecție minunată.

Similar Posts