Uncategorized

3 tipuri de cursuri pe care le poti urma la un centru de limbi straine

centru limbi straine

Stiai ca un centru limbi straine nu ofera doar cursuri de invatare generala a limbilor straine? Exista o multime de cursuri specializate care te pot ajuta sa-ti aprofundezi cunostintele in anumite domenii! Acestea reprezinta o oportunitate excelenta de a-ti ocupa timpul cu o activitate interactiva, de a afla lucruri noi si de a-ti imbogati experienta culturala si profesionala, astfel imbogatindu-ti si CV-ul!

Asadar, daca vrei sa-ti diversifici activitatile din timpul liber, am pregatit noi cateva cursuri pe care ai putea sa le urmezi la un centru limbi straine!

  1. Cursuri de limbi straine pe limbaje specializate

Centrul de limbi straine Bsmart ofera cursuri de limbi straine axate pe limbaje specializate. Acestea se potrivesc, in primul rand, traducatorilor care vor sa-si imbogateasca cunostintele terminologice sau care vor sa se specializeze intr-un anumit domeniu si au nevoie de mai multe resurse.

Totusi, nu doar traducatorii pot beneficia de pe urma unui astfel de curs. Daca urmeaza sa lucrezi in alta tara, s-ar putea sa ai nevoie sa inveti mai multe despre mediul de afaceri al acestei tari – atat despre eticheta de la locul de munca, cat si despre cultura tarii respective.

Sau, de exemplu, daca muncesti in industria sanatatii si vrei sa te muti in alta tara, nu este de ajuns sa vorbesti limba tarii respective. Vei avea nevoie de un curs de limbaj specializat care pune accentul pe terminologia din domeniul medical.

Iata alte domenii in care-ti poti aprofunda cunostintele la un curs de limbi straine cu limbaje specializate:

  • Juridic
  • Financiar
  • Bancar
  • Turistic
  • Curs de pregatire pentru obtinerea unui certificat international

Daca ai nevoie de un certificat international precum Cambridge, IELTS sau ECL pentru locul de munca, facultate sau, pur si simplu, pentru a-l avea la indemana pentru orice eventualitate, te-ar ajuta foarte mult sa urmezi un curs de pregatire.

Cursurile de pregatire pentru astfel de examene urmeaza o programa stabilita in functie de tipul fiecarui examen, iar profesorii cunosc deja ce dificultati apar in procesul de invatare si pe ce aspecte trebuie sa puna accentul.

Desi te poti pregati si pe cont propriu pentru un astfel de examen, cursurile oferite de un centru de limbi straine sunt extrem de eficiente, mai ales pentru ca profesorii sunt intotdeauna la dispozitia ta pentru orice nelamuriri.

  • Cursuri corporate

Daca angajatii companiei tale ar putea beneficia de un curs oferit de un centru de limbi straine pliat pe necesitatile afacerii tale, nu ezita sa programezi unul cat mai curand! Este o oportunitate minunata nu doar de a imbunatati satisfactia la locul de munca, ci si de a oferi angajatilor tai posibilitatea de a se dezvolta si de a afla lucruri noi.

Centrul Bsmart, de exemplu, organizeaza cursuri business si seminarii de cateva zile pe tematici precum Public Speaking, Business Socializing and Telephoning, Marketing and Advertising si altele.

In plus, centrul Bsmart organizeaza si sesiuni de examene ECL si ANC, precum si cursuri de pregatire pentru examenele ÖSD si Cambridge.

Pe de alta parte, daca esti angajat intr-o companie care ofera astfel de cursuri, nu ezita sa le urmezi!

Inca mai stai pe ganduri? Intra pe site-ul centrului Bsmart, exploreaza oferta de cursuri si alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Nu e niciodata prea tarziu sa investesti in educatie!

Similar Posts