Uncategorized

De ce este indicat sa utilizezi aspiratoare cu injectie extractie? Iata 3 motive!

aspiratoare cu injectie extractie

Aspiratoarele cu injectie extractie sunt incredibil de utile in cadrul afacerilor, indiferent de domeniu. Daca ai un sediu de dimensiuni medii sau mari care are parte de trafic ridicat zilnic, atunci un astfel de aspirator s-ar putea sa fie cea mai buna solutie pentru curatarea si dezinfectarea pardoselilor.

Totusi, aceste aspiratoare cu injectie extractie sunt mult mai versatile decat par la prima vedere. Ele pot fi folosite si pentru curatarea eficienta a tapiteriilor auto, dulapurilor, ferestrelor, suprafetelor metalice, obiectelor sanitare si chiar a parchetului laminar fara a provoca niciun fel de daune.

Afacerile complexe, in care depunerile de murdarie apar la nivelul tuturor suprafetelor, au nevoie de un asemenea aspirator!

Echipament incredibil de versatil, pentru curatenie la superlativ

Aburul este pur si simplu miraculos. Daca ai indoieli, trebuie sa stii ca poti folosi aspiratoare cu injectie/extractie pentru a elimina mucegaiul si bacteriile din corpurile sanitare, urmele de lipici si silicon, dar si guma de mestecat de pe suprafete, imbunatateste aspectul suprafetelor din lemn, sanitizeaza totodata canapele, saltele si perdele si pot fi folosite la nivelul sticlei si placilor din inox, atat pentru spalare, cat si pentru uscare.

Fie ca este vorba despre o afacere sau chiar despre locuinta ta, un aspirator cu injectie/extractie poate garanta curatenia, dezinfectarea si sanitizarea a foarte multe suprafete si tipuri de material. Microbii, bacteriile si mucegaiul pot fi eliminate complet cu un asemenea echipament.

Gama bogata de accesorii, pentru fiecare zona greu de accesat

Un aspirator cu injectie/extractie profesional vine insotit de cel putin 15 accesorii diferite, fiecare conceput special pentru zone greu de accesat din cadrul afacerilor sau locuintelor. Totodata, aspiratoarele sunt echipate si cu accesorii care faciliteaza injectia si extractia de abur simultane, precum si doar injectia de abur, in cazul in care ai de gestionat depuneri de murdarie mai dificile, care necesita expunere indelungata la abur.

Pe scurt, gama de accesorii a acestor aspiratoare cu injectie si extractie iti ofera absolut toate solutiile de care ai nevoie pentru a garanta curatenia la superlativ a unei incaperi, locuinte sau chiar afaceri de dimensiuni medii.

Cu sau fara detergenti si dezinfectanti – in functie de necesitati

Aspiratoarele cu abur sunt recunoscute pentru faptul ca nu necesita utilizarea de dezinfectanti/detergenti pentru a dezinfecta eficient o suprafata. Aburul la temperatura si presiune ridicate este suficient pentru a garanta acest lucru in cele mai multe situatii.

Totusi, echipamentele profesionale pot fi insotite de anumite accesorii care permit dispensarea de substante chimice in acelasi timp cu aburul, pentru un plus de eficienta si putere in timpul procesului de curatare.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca aceste aspiratoare cu injectie extractie pot aspira atat reziduuri solide, cat si reziduuri lichide – pentru o suprafata ca noua dupa aspirare.

Daca afacerea ta are nevoie de un asemenea echipament, o gama variata de produse profesionale poate fi gasita in magazinul online GeneratoareDeVapori.ro – produse si echipamente profesionale de curatare si de calcare, precum si detergenti profesionali si uscatoare de rufe.

Pentru curatanie, dezinfectare si dezinsectie la superlativ, poti apela cu incredere la Generatoare De Vapori!

Similar Posts