Uncategorized

De ce sa iti acoperi peretii cu lambriu din lemn? Beneficiile oferite de lambriuri

lambriu lemn

Iti amenajezi noua locuinta sau vreo doar sa o renovezi pe cea in care deja stai? Cu siguranta peretii reprezinta o preocupare deosebita pentru tine. Este important sa ii construiesti apeland la materiale de calitate, dar si sa ii protejezi cu structuri solide. Una dintre cele mai populare solutii pentru acoperirea peretilor este cea a lambriurilor din lemn. 

Desi sunt solutii cu vechime in domeniul constructiilor si decoratiunilor, lambriurile isi pastreaza popularitatea si in prezent, gratie multiplelor beneficii pe care le ofera. Ales in mod corect si achizitionat de la un furnizor capabil sa ti-l ofere in dimensiuni potrivite, lambriul te va ajuta sa iti completezi la interior casa in mod inspirat.

De ce sa folosesti lambriu din lemn pentru pereti

Structurile de tip lambriu lemn au rol estetic si rol functional. Peretii acoperiti cu lambriu din lemn capata un aspect cu totul si cu totul special. Poti folosi lambriul pentru a obtine un decor clasic, elegant, dar si pentru a transforma o incapere din locuinta ta in una decorata in stil rustic. In acest sens, poti apela si la obiecte decorative specifice stilului abordat.

Lambriul are capacitatea de a evidentia specificul arhitectural al unei case si de a o transforma intr-un spatiu mult mai calduros si primitor atat pentru locatari, cat si pentru oaspetii acestora. Peretii de beton, acoperiti cu vopsea, sunt structuri care pot parea deseori reci, insa lemnul creeaza cu succes senzatia de „acasa”.

Pe langa rolul sau decorativ, lambriul din lemn de esenta de molid are si o deosebita importanta functionala. Structurile de acest fel au ca scop protejarea peretilor impotriva socurilor mecanice si a altor aspecte care ar putea sa provoace deteriorarea aspectului si structurii lor. 

Lambriul din lemn este foarte rezistent la socuri mecanice si la actiunea unor factori de mediu precum umezeala sau razele ultraviolete. Din acest motiv, el isi pastreaza structura si aspectul in timp si poate fi folosit cu succes pentru ascunderea deficientilor de ordin estetic pe care le-ar putea avea peretii unei locuinte. 

Si din punct de vedere al instalarii, lambriul este un material foarte prietenos cu utilizatorul. Il poti monta pe cont propriu, nefiind necesare foarte multe echipamente de specialitate. Atat timp cat il comanzi in dimensiunile potrivite, totul se va finaliza usor si cu minimum de efort.

Pe langa aspectul estetic, rezistenta garantata si montarea usoara, lambriul din lemn ofera inca un avantaj: este usor de intretinut. Poti curata „imbracamintea” peretilor tai doar cu o carpa umeda si cu amestec de apa si detergent. Murdaria si praful se indeparteaza, astfel, imediat, iar lambriul isi pastreaza aspectul impecabil.

Daca esti convins ca reprezinta o idee buna sa iti instalezi o astfel de protectie pentru peretii interiori ai locuintei tale, ramane doar sa stabilesti cantitatea de material de care ai nevoie. Apoi, acceseaza Construiesti.com si plaseaza o comanda de lambriu de esenta de molid. 

Materialul este disponibil la un pret foarte avantajos si poate fi comandat online, in cantitatea dorita. Beneficiezi de livrare rapida si poti solicita chiar si sprijin pentru instalarea lambriurilor in incaperile in care iti doresti sa il folosesti!

Similar Posts