Auto

Tot ce trebuie sa stiti despre inchirieri auto Bucuresti si flota AMS Rent a Car

Tot ce trebuie sa stiti despre inchirieri auto Bucuresti si flota AMS Rent a Car

Echipa noastra este dedicata 100% mentinerii fiecarui autovehicul din flota in cea mai buna stare posibila, de la o curatenie impecabila, pana la o verificare riguroasa a performantelor sale tehnice. Astfel, aceste aspecte de care nu aveti intotdeauna timp sa va ocupati personal nu mai sunt in grija dumneavoastra! In parcul nostru se afla autovehicule noi, acoperind nevoile de inchireri auto ale oricarei companii sau persoane fizice, in Bucuresti, Cluj, Otopeni sau in alta zona de pe teritoriul Romaniei. Oferte variate de inchirieri auto Bucuresti sau imprejurimi gasiti pe site-ul nostru.

Va prezentam in cele de mai jos cinci aspecte importante legate de inchirierea unui autovehicul din flota noastra:

Iesirea din tara cu autovehiculul
In cazul deplasarii cu autovehiculul in afara teritoriului Romaniei aveti nevoie de asigurarea Carte Verde, extindere CASCO si de imputernicirea pentru iesirea din tara. Pentru a le obtine va rugam sa ne contactati cu minim 1 saptamana inainte.

Returnarea autovehiculului
* Contactati-ne cu 1 zi inainte de returnare, pentru a stabili impreuna detaliile legate de predarea autovehiculului (ora si adresa).
* Returnati autovehiculul in aceeasi stare in care l-ati primit (nivel combustibil). In caz contrar, costurile pentru aducerea autovehiculului la starea de la livrare vor fi facturate catre dumneavoastra.

Intretinerea autovehiculului
Revizia periodica a autovehiculului se efectueaza cu rigurozitate, conform recomandarilor producatorului. Informatii cu privire la data sau kilometrajul la care trebuie facuta urmatoarea revizie se gasesc in PV livrare sau in cartea service a autovehiculului. In vederea efectuarii acesteia, va rugam sa ne anuntati cu 1 saptamana inainte, pentru a realiza programarea la service.

Verificati periodic, dupa parcurgerea a aproximativ 1.000 km, nivelul uleiului si al celorlalte lichide, precum si presiunea anvelopelor.

In cazul in care sesizati o functionare neconforma a autovehiculului, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp in vederea programarii la service si remedierea deficientei semnalate.

Daca autovehiculul este imobilizat, contactati-ne pentru a va pune la dispozitie o platforma.

Anvelope de sezon
In functie de data livrarii, autovehiculul este livrat cu anvelope corespunzatoare sezonului (15 octombrie-15 martie – anvelope iarna, restul perioadei – anvelope vara). In cazul in care, pe durata utilizarii autovehiculului, este necesara inlocuirea anvelopelor va rugam sa ne contactati in vederea programarii la service.

Asigurare
Autovehicului este asigurat Full Casco. In caz de accident sau furt, aveti responsabilitatea CDW (Collision Damage Waiver) si TP (Theft Protection). Nu lasati actele sau cheile in interiorul vehiculului! In caz de furt total al autovehiculului, aceasta este o excludere de la asigurarea Casco.

In caz de furt al autovehiculului sau pierdere/furt al cheilor ori talonului, anuntati incidentul imediat, la cea mai apropiata unitate de politie si telefonic la 0770 333 555.

AMS Rent a Car – Your mobility partner of choice!

Similar Posts