News

Top 10 Joburi cautate in 2018

Anul 2018 a fost un an destul de prolific pentru romanii care au dorit sa isi caute un nou loc de munca/sa isi schimbe vechiul job. Desi inca exista tentatia de a pleca intr-o tara straina, unde pentru pregatirea pe care o ai esti in general platit mai bine ca in Romania, tot mai multi tineri aleg dupa ce termina studiile sa incerce totusi sa evolueze profesional aici.

Iata care sunt cele mai cautate 10 joburi in anul 2018!

Joburi in industria IT
In contextul in care tehnologia evolueaza constant, pe piata exista o armonie intre cerere si oferta in privinta joburilor in industria IT, iar in 2018 foarte multi romani s-au orientat catre gasirea unor joburi in aceasta industrie aflata in plina ascensiune.

Joburi in PR/E-Commerce/Content writing
Traim intr-o lume a comunicarii, iar felul in care comunicam si mai ales cum comunicam in modul online este foarte important, asa ca multi romani au ales astfel de locuri de munca.

Modele/Hostesse
Tot mai multe femei se orienteaza catre astfel de joburi care implica mult mai mult decat folosirea calitatilor fizice pentru a convinge oamenii.

Joburi in industria constructiilor
In contextul in care si aceasta industrie este in continua crestere, tot mai multi romani cu pregatiri necesare se angajeaza in domeniul pentru care s-au pregatit.

Web Designer
Pe langa cuvant, conteaza foarte mult si imaginea. In acest context, foarte multi romani se orienteaza catre acest domeniu.

Joburi in industria bancara
Industria bancara este mereu in acest top, pentru ca oamenii au nevoie sa isi faca credite pentru diverse situatii.

Joburi in industria imobiliara
Aceasta crestere a popularitatii industriei imobiliare in ceea ce priveste oportunitatea de lucru este corelata de cea a industriei bancare. 2018 a fost un an in care tot mai multi romani au apelat la agenti imobiliari pentru a ii ajuta in procesul de a isi cauta o casa.

Amenajari interioare
Amenajarile interioare reprezinta partea estetica, a frumosului, din procesul construirii unei case. Dupa ce procesul propriu-zis al constructiei s-a incheiat, urmeaza cel al decorarii, iar multi romani prefera sa apeleze la experti in amenajari interioare.

Consultanti financiari
Romanii care aleg sa fie consultanti financiari isi ajuta clientii in acest proces al gestionarii finantelor.

Joburi in industria medicinei
Fie ca vorbim de doctori in sistemul privat ori cel de stat, de asistente, infirmiere etc, anul 2018 a fost un an in care a existat atat cerere, cat si oferta, in privinta acestui domeniu.

Similar Posts