Personal

Idei de vacanta pentru 2016

Nici nu a trecut bine 2015 si deja ne gandim la vacanta 2016, sau cei mai norocosi dintre noi, la vacantele 2016. Este posibil sa te fi saturat totusi de aceeasi mare insotita de plaja, de acelasi ski si de aceleasi muzee pe care le vezi in fiecare an. Poate ca in anul ce urmeaza sa vina vacanta va fi ceva mai mult de atat si va ramane intiparita in minte ca o vacanta unica, deosebita.

Iti prezentam, asadar, cateva idei de vacanta 2016, care te pot scoate din rutina:
– Mergi intr-o vacanta cu cortul. De cand nu ai mai fost intr-o vacanta in care sa te simti cu adevarat liber? Cu siguranta, de mult ! O vacanta cu cortul poate sa vina cu o multime de momente in care te simti excelent. Evident, vine si cu mici greutati, insa pot fi trecute cu vederea. Pe langa asta, o vacanta cu cortul este o vacanta cu adevarat ieftina.
– Mergi intr-o vacanta rurala. Te-ai gandit vreodata ca o vizita la tara poate sa reprezinte o vacanta ideala. Desi poate esti obisnuit doar din copilarie sa mergi la tara pentru a sta cu bunicii, astazi exista un numar foarte mare de oameni care platesc pentru experiente de acest gen. Aminteste-ti de copilarie si in loc sa mergi la mare, mergi la tara. Fructele naturale, animalele, aerul curat, oamenii simpli si linistea de tara s-ar putea sa te incante si sa iti incarce bateriile.
– Alege o vacanta in care sa practici sporturi extreme. Poate ca nu iti place linistea si preferi mai mult varianta adrenalinei. Exista o multime de solutii si pentru tine, care se pot concretiza in sporturi extreme. Fie ca este vara, fie ca este iarna, poti alege sa fii parte dintr-un sport care sa iti creasca tensiunea si care sa iti faca fiecare celula sa tresara. Parapanta, parasuta, rafting pe unul din raurile repezi din tara, Bunjee Jumping sau scuba diving, toate pot sa reprezinte activitati deosebite in vacanta, care sa iti lase amintiri deosebit de placute.
– Stai la tine in oras. Cand ti-ai vazut ultima data orasul din punctul de vedere al turistului? Stai la tine in oras si alege sa il privesti ca pe un oras strain. Vei descoperi o multime de lucuri care te vor impresiona.

Similar Posts