News

Cinci sfaturi despre combaterea semnelor de imbatranire care ar trebui ignorate

Exista o multime de informatii inselatoare cand vine vorba de combaterea semnelor de imbatranire. Mai jos va prezentam cinci informatii pe care nu trebuie sa le ignorati, cand doriti sa combateti ridurile.

Spalarea fetei mai mult de o data pe zi duce la riduri
Orice dermatolog va spune importanta spalarii fetei dvs. de doua ori pe zi – atat dimineata, cat si noaptea. Ar trebui sa va spalati fata de doua ori pe zi si imediat dupa exercitii pentru a va curata pielea de poluanti microscopici inainte de a patrunde si a deteriora straturile mai profunde ale pielii, care pot duce la pete de varsta si riduri.

Cu cat este mai mare SPF, cu atat este mai bine pentru piele
Folosirea unui agent de protectie solara cu SPF 90 nu este mai buna decat utilizarea unei cantitati de 50. Cel mai bun sfat este sa aplicati o protectie solara de SPF 45 zilnic, chiar si in zilele tulburi, si sa aplicati din nou la fiecare doua ore pentru a va proteja pielea de razele solare daunatoare, ceea ce poate duce la semnele prematura de imbatranire.

Excercitiile fizice vor accelera semnele de imbatranire pe fata si pe linia maxilarului
Nu ascultati aceasta prostie. Nu numai ca exercitiile sunt incredibil de benefice pentru corpul dumneavoastra si sanatatea generala, dar sunt, de asemenea, minunate pentru pielea dvs. Cand incepeti sa faceti exercitii fizice, vasele de sange din piele se contracta sau se micsoreaza si incetinesc fluxul de sange in pielea.

Pe masura ce continuati excercitiile si temperatura corpului creste, vasele de sange se dilata sau devin mai largi, ceea ce creste fluxul sangelui spre piele. Pe termen lung, aceasta provoaca schimbari pozitive ale vascularizarii care sustine pielea si pastreaza pielea tanara si sanatoasa.

Oricine poate injecta Botox, nu doar medici
Pentru a obtine certificat in injectii cu Botox, trebuie sa fii medic, asistenta medicala sau alt profesionist medical, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa lasati o cosmeticiana sa va injecteze ceva in fata, in special Botox. Intelegerea cuiva pentru a injecta un neurotoxin in fata si muschi este o afacere mare, care implica riscuri si efecte secundare.

De aceea este recomandat sa solicitati asistenta unui dermatolog certificat de consiliul de administratie, care este instruit in acest tip de munca si are o bogata experienta.

Cu cat retinolul este mai puternic in continutul unei creme, cu atat mai bine
Dermatologii recomanda un tratament anti rid, dar specifica ca trebuie sa-l utilizati cu prudenta, deoarece prea mult retinol prezent in continutul unei creme anti rid, poate provoca iritatie. Odata ce pielea se ajusteaza la concentratie, puteti lua in considerare discutia cu dermatologul dumneavoastra despre o reteta care contine o doza mai mare.

Similar Posts