News

Investeste in dezvoltarea ta fara regret

A investii in tine, inseamna garantia succesului pe termen lung si ar trebui vazuta ca o strategie de afaceri. Din nefericire, multe persooane aleg sa nu se consulte cu specialistii in domeniu, deoarece acest lucrur preuspune un cost suplimentar pe care de cele mai multe ori nu dorim sa-l avem.

Nu conteaza cat timp ai fost in afaceri, intotdeauna va fi ceva nou de invatat. Evenimentele de dezvoltare profesionala, cum ar fi conferintele din industrie, servesc perfect pentru dezvoltarea retelei. Acestea ofera multe modalitati de a construi noi relatii, de a va extinde orizonturile si de a avea noi idei si strategii pentru a le pune in aplicare atunci cand ajungi acasa.

Conferintele servesc, de asemenea, ca o modalitate excelenta de a va reincarca bateriile si de a iesi din birou, permitandu-va sa va intalniti fata in fata cu persoanele pe care le-ati comunicat doar cu practic. Dar daca nu-ti poti permite doar acum?

Daca sunteti intr-o pozitie financiara pentru a merge la cateva conferinte pe an si a va deplasa de la biroul dvs. 3-5 zile pentru a participa la fiecare dintre ele, cu atat mai bine!

Este esential sa tineti pasul cu tendintele industriei dvs. si sa nu ramaneti in urma. Nu veti oferi numai servicii mai bune clientilor dvs., dar veti descoperi si noi modalitati de desfasurare a afacerilor, care vor contribui la cresterea si stabilitatea companiei pe care o conduceti, dar si pentru dezvoltarea proprie.

Trei moduri simple pe care le puteti investi in propria dezvoltare profesionala fara sa cheltuiti o avere!

Cititi – offline si offline.
Daca preferati sa iesiti de pe ecran, biblioteca dvs. locala poate fi cea mai buna prietena; cum altfel ati putea sa rasfoiti prin toate cele mai recente si cele mai mari carti de afaceri fara a cheltui un ban?

Daca preferati sa cititi online, utilizati un cititor de fluxuri pentru a urmari bloggerii pe care doriti sa il urmati si pentru a marca site-urile web unde ati gasit informatii bune.

Ascultati – Unii experti publica podcast-uri sau alte inregistrari audio pe care le puteti descarca si le asculta.

O alta modalitate este sa acceptati invitatii din partea unor experti in afaceri pe care ii urmariti sau care sunteti in legatura cu cei care ofera sesiuni de formare gratuite sau cu costuri reduse sau ateliere de dezvoltare.
Partajati – Alaturati-va sau formati un grup de colegi care se dedica tuturor educatiei continue. Intalniti-va in mod regulat, cu o agenda libera pentru a impartasi orice invatare pe care ati facut-o de la ultima intalnire.

Similar Posts