Vacanta in Romania

Urmatoarea destinatie turistica, Moeciu

Turismul in Romania poate sa fie cel putin la fel de placut ca si cel din afara tarii. Avem atat de multe locuri minunate, care abia asteapta sa fie descoperite. Ne vom opri atentia asupra zonei Bran-Moeciu, un loc reprezentativ pentru tara noastra, cu o multime de lucruri impresionante de vazut. Este unul dintre locurile in care se face turism de cea mai buna calitate iar acest lucru se observa din numeroasele unitati de cazare in Moeciu, care mai de care mai interesante.

Poti alege intre hoteluri, vile sau pensiuni Moeciu, care sa respecte toate cerintele pe care le ai in materie de confort. Odata ce ti-ai ales cazarea, vei descoperi urmatoarele obiective:

Castelul Bran. Castelul lui Dracula, asa cum este cunoscut in strainatate, este unul dintre cele mai vizitate locuri din Romania, fiind o bijuterie nationala. Daca nu l-ai vizitat inca, este timpul sa o faci.

Cascada Chisatoarea. Este o cascada deosebit de frumoasa, aflata intre Moeciul de jos si Moeciul de sus, care iti ofera un cadru perfect pentru cele mai frumoase poze. Este, de asemenea, un loc in care te poti relaxa si te poti regasi.

Cheile Gradistei si Cheile Moeciului. Sunt locuri cu un decor spectaculos, deosebit de salbatic si de interesant. Daca iti doresti cateva ore de relaxare pura, aceste locuri sunt ideale pentru acest lucru.

Numeroasele pesteri. Zona Moeciu are foarte multe obiective naturale, printre care si pesterile. Pestera Dambovicioarei sau Pestera cu Lilieci din Moeciu, sunt obiective pe care nu poti sa le ratezi daca ajungi in zona.

Partiile de ski din Bran. Pentru cei care iubesc sporturile de iarna, foarte aproape de Moeciu exista partii de ski extrem de bine puse la punct, pe care se poate aluneca in voie.

Cateva zile la Moeciu sunt, asadar, extrem de atractive si pot sa iti aduca distractie, relaxare si de ce nu, cunoastere.

Similar Posts