News Personal

Metode de relaxare

In ziua de astazi, femeile au demonstrat ca pot sa fie independente, ca pot sa aiba o cariera de succes, ca pot sa castige mai multi bani decat foarte multi barbati, ca pot avea adevarate imperii, spre exemplu Coco Chanel, dar toate aceste lucruri pot duce la extenuare atat psihica cat si fizica.

Sa fii o femeie de succes inseamna sa ai cariera mult dorita, sa poti sa te intreti singura fara nici o problema, dar pe langa acest lucru o femei trebuie sa aiba grija si de casa, iar daca are o familie trebuie sa fie si sotie si mama, iar un concediu pe an de multe ori nu este suficient, asa ca acorda-ti in fiecare zi o ora pentru tine, o ora sa fii cum vrei, sa faci ce vrei.

Metode de relaxare

Pentru a te relaxa poti incepe cu o baie fierbinte, bea un vin si asculta muzica in timp ce apa din cada iti invaluie intregul trup. Bucura-te de putina relaxare. Pune in apa multa spuma, saruri minerale si petale de flori care or sa te ajute sa te destresezi imediat mai ales daca muzica este una ambientala. S-a descoperit ca melodiile clasice tip de 30 minute au un efect de calmare precum il are luare a 10mg de Valium. De asemenea, vinul o sa te ajute sa te calmezi si astfel o sa intri intr-o transa in care poti uita de orice griji.

O alta modalitate de relaxare este rasul. Rasul este cel care ajuta creierul sa intre intr-o stare de fericire, iar creierul este cel care o sa transmita intregului organism stari de calmare si de bine, asa ca razi din toata inima. Daca nu ai motive pentru care sa razi uita-te atunci la o comedie, la emisiuni de umor sau du-te la un spectacol de stand-up.

Ceaiul de plante este o alta metoda de a te destresa. Bea o cana de ceai cu plante fierbinte, stai in pat si citeste o carte sau uita-te la un film. Infuzia din plante de tei, musetel, sunatoare, valeriana o sa iti relaxeze toti muschii din corp si o sa iti provoace o stare de bine, de euforie.

Mersul la teatru este cel care o sa te incarce cu o stare de bine si o sa te rupa din cotidian. Gaseste o trupa de teatru care sa te captiveze deoarece actorii au puterea sa transmita cel mai bine anumite emotii si o sa te faca sa traiesti povestea piesei, sa fii una cu personajul lor, iar acest lucru o sa te scoata din viata ta si o sa te teleporteze in alta viata.

Alege o piesa in care sa te regasesti sau in care iti doresti sa fii si umple-te timp de o ora cu energie pozitiva si traieste aceleasi emotii impreuna cu alte sute de oameni si in acest mod o sa simti ca nu esti singura intr-o lume atat de mare.

Similar Posts