Nunta

Dansul de deschidere al nuntii – Cum sa alegeti cantecul potrivit?

Cum sa alegi cantecul potrivit pentru deschiderea petrecerii tale? Daca esti o fire mai timida si nu iti place ideea de a dansa avand asupra ta ochii prietenilor, colegilor de serviciu sau familiei? De ce trupa cover  sa cante o melodie lenta cand tu vrei una de petrecere?

In opinia mea, primul dans reprezinta practic o invitatie lansata celor prezenti la petrecere, de a umple ringul de dans. In 9 cazuri din 10, ringul de dans se umple mai repede atunci cand mirii danseaza si ei, comparativ cu acele cazuri la care mireasa alege sa nu dea startul distractiei. Asa spun statisticile!

Partea buna este ca invitatii nu te vor judeca! Ei sunt fericiti sa vada perechea de proaspat casatoriti stand unul langa celalalt, in cea mai fericita zi din viata lor.

De obicei pregatirea pentru nunta este o nebunie! Rude care vor sa schimbe cu tine cateva cuvinte, oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp si vor sa te felicite, aranjarea ultimelor detalii si asa mai departe. De-a lungul zilei, cu greu ai parte de un moment pentru tine, cu atât mai mult cu noul tău soț sau soție. Aceste 3 sau 4 minute petrecute împreună pot fi o pauză binevenită pentru a realiza in sfarsit ca „WOW, chiar sunt casatorit/a cu persoana pe care o iubesc!”

Daca nu aveti o idee despre ce cantec sa alegeti de ce nu faceti fiecare o lista cu 5 cantece care va fac sa va ganditi la persoana iubita cand le ascultati? Apoi puneți listele împreună. Dacă există o asemănare – bingo – aveti cantecul pentru primul vostru dans !!

Daca in cele din urma decideti ca sunteti prea timizi pentru a dansa in  fata invitatilor un prim dans, rugati nasii sa va ajute, dansand alaturi de voi, la 20 secunde dupa ce ati deschis nunta.

Similar Posts