Nunta

Câte rochii de mireasă ar trebui să încerci la o proba? | Edenbride.ro

Probarea rochiilor este o mare sarcină, indiferent dacă te-ai gândit la rochia ta de mireasă ideală încă de când erai copil sau abia începi să evaluezi posibilitățile după ce te-ai logodit. Este nevoie de timp și efort pentru a alege ținuta potrivită și poate fi foarte descurajantă. În timp ce unele doamne își aleg rochia de mireasă de la prima încercare, majoritatea petrec frecvent weekend după weekend intrând și ieșind din saloanele de mireasă în căutarea unei rochie mireasă perfectă. Deși există mulți factori de care trebuie să luați în considerare atunci când căutați o rochie de mireasă, programul dumneavoastră trebuie să fie în fruntea listei. În mod ideal, rochia ta de mireasă ar trebui să fie comandată cu nouă luni înainte.

În plus, rețineți că majoritatea rochiilor ar putea dura trei luni sau mai mult până să ajungă, chiar dacă ziua ta cea mare poate fi la câteva luni sau chiar un an. Unde implică și timpul de programare pentru multe potriviri și modificări.

Când să-ți cumperi rochia de mireasă

Trebuie să vă întrebați: câte rochii de mireasă sunt potrivite pentru a le încerca, având în vedere multiplele considerente de program? Câte rochii ar trebui să încerce o mireasă în timpul horatarii ei este o întrebare care nu are o soluție clară. Potrivit ar fi să încercați cel mult 10-15 rochii.

Fiecare mireasă este unică, așa că înainte de a intra în salon, gândește-te să stabilești un număr pe care îl consideri acceptabil. Vă puteți seta un anumit număr de rochii pe care urmează să le probati. Procedând astfel, vei fi mai atentă la aspectul pe care îl iei în considerare și le vei omite pe cele care ar putea pierde timpul. Nu este necesar ca aceasta să fie regula finală, dar vă va ajuta să definiți câțiva parametri pentru căutarea dumneavoastră.

Limitați cantitatea de rochii pe care le încercați mai întâi. Trebui  să faceți un pas înapoi pentru a analiza imaginile pe care le-ați fotografiat în stiluri încercate și adevărate anterior, dacă ați ajuns deja în acest stadiu. A te vedea pe tine însuți în imagini îți oferă o perspectivă diferită de a te vedea în oglindă. Chiar dacă te focusezi pe alternativele tale și apoi reevaluezi a doua zi te-ar putea ajuta să iei decizii mai bune.

Efectele prea multor rochii încercate

Viitoarele mirease pot simți o nedumerire și o iritare copleșitoare după ce a îmbrăcat prea multe ținute. Miresele pot trece peste rochia visurilor lor pentru că sunt prea preocupate să caute ceva mai bun. Pentru că sunt copleșite și uzate de la îmbrăcarea multor rochii mireasă ieftine, unele mirese pot ajunge să facă alegerea greșită.

Alege să mergi și singură când probezi rochii de mireasă. Gândiți-vă să mergeți singură la cumpărături cel puțin o dată, fără toate tipurile de critici, influențe sau manipulare din partea altora, chiar și a celor bine intenționați. Când alegi rochia visurilor tale, vrei pe cineva acolo care să fie 100%  echipa cu tine și care să fie de partea ta.

Similar Posts