Auto

VW Polo – O masina ideal de inchiriat cand vrei sa cheltui putini bani

Atunci cand alegem sa inchiriem o masina, majoritatea dintre noi se orienteaza catre o masina confortabila, fiabila, si care sa consume cat mai putin carburant. De asemenea, nu ar strica si daca pretul ar fi unul scazut. De obicei, astfel de automobile pot fi gasite in  fiecare parc auto al unei firme de rent-a-car la categoria masinilor de dimensiuni mici, cu ajutorul carora te poti strecura foarte usor intr-un oras aglomerat, cum sunt azi mai toate orasele Romaniei. Totodata conteaza si consumul, deoarece intr-un oras aglomerat veti petrece o mare parte din timp la semafoare sau in interminabilele blocaje din trafic.

VW Polo – O masina excelenta pentru inchiriat

Aceasta model este excelent pentru orice ocazie. Cand spunem acest lucru ne referim la inchiriere pentru petrecerea unei vacante cu familia sau cu prietenii, inchirierea in interes de serviciu sau inchirierea pentru oamenii de afaceri care nu sunt extrem de pretentiosi in ceea ce priveste luxul.

Cu toate ca nu este o masina extrem de luxoasa, ofera conditii de transport dintre cele mai bune, in acest sens masina fiind la cele mai inalte standarde de confort. In ceea ce priveste performantele acestei masini, nu sunt deloc putine. Masina este destul de rapida si sta extrem de bine in viraje – VW Polo ofera atat soferului cat si pasagerilor o senzatie unica de confort, placere si, desigur, o ambianta deosebita.

De unde se poate inchiria aceasta masina

Deoarece este o masina extrem de buna, majoritatea firmelor de rent a car o au in dotare – multi clienti interesati sa faca economie de bani o vor inchiria. Un model foarte bun de VW Polo si la un pret foarte accesibil poate fi inchiriat accesand acest site. Trebuie precizat faptul ca firma de rent a car dispune de un model cu motor de 1.2 benzina.

In ceea ce priveste consumul acestei masini, este unul absolut uimitor, o medie de 4.5 L / 100 Km. In principiu este un consum foarte mic pentru traficul si mediul in care traim. Trebuie subliniat faptul ca masina oferita spre inchiriere, are o cutie de viteza manuala in 5 trepte. Deoarece are o cutie de viteza manuala si un design compact, masina se poate conduce cu usurinta intr-un mod mai sportiv, bineintele doar de catre cei pasionati. Pretul cu care se inchiriaza aceatsa masina incepe de la 20 EURO / zi, insa preturile variaza de la firma la firma ,si desigur  in functie de perioada pentru care se inchiriaza automobilul – daca alegeti sa inchiriati pentru o perioada mai lunga de timp, veti beneficia de un discount substantial. Asadar, va recomandam sa inchiriati aceasta masina pentru orice drum aveti de facut.

Similar Posts