Sanatate

Masaj anticelulitic. Remodeleaza silueta rapid si fara efort!

Pe langa o alimentatie sanatoasa si echilibrata, sedintele de masaj anticelulitic (anticelulita) imbunatatesc circulatia sanguina, dand pielii un aspect sanatos, prin  reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp.

Celulita, o afectiune prezenta la mai bine de 80% dintre femei, se caracterizeaza prin acumularea de grasime (tesut adipos) sub stratul de piele.

Aceasta afectiune a tesutului adipos este provocata de striuri fibroase verticale care nu se pot extinde, stranguland masa de tesut adipos si provocand la suprafata pielii acel aspect inestetic, cu denivelari – aspect de ‘’coaja de portocala’’.

Masajul anticelulitic imbunatateste aspectul pielii

Desi este dificil de combatut, celulita recenta, abia formata, poate fi combatuta prin sedinte de masaj anticelulitic efectuate saptamanal.

Cel mai important beneficiu al masajului consta in imbunatatirea circulatiei sangvine si tonifierea musculaturii, ceea ce are ca efect, in timp, eliminarea depunerilor grase.

Apa retinuta in tesuturi si reziduurile metabolice de la nivel celular favorizeaza aparitia celulitei. Prin masajul anticelulitic este stimulat, totodata, sistemul limfatic, eliminandu-se, astfel, fluidele ce incurajeaza formarea acelor noduli adiposi alcatuiti din grasimi, apa si toxine.

Mai mult decat atat, prin sedintele de masaj anticelulitic se imbunatateste metabolismul celular glandular, fapt care ajuta la scaderea in greutate si implicit la ameliorarea elasticitatii pielii.

Celulita mai este provocata de acumularea excesiva de toxine. Masajul anticelulitic poate preveni formarea altor straturi de celulita, prin eliminarea toxinelor din tesuturi.

Cum se efectueaza masajul

Un masaj anticelulitic efectuat corect, doar de un specialist in domeniu, poate indeparta celulita si depozitele de grasime localizata care nu cedeaza la diete si exercitii fizice zilnice.

Masajul se aplica local, asupra zonei afectate: picioare, fese, brate sau abdomen.

Efectul unui masaj anticelulitic este amplificat de folosirea unor uleiuri, creme sau instrumente anticelulitice, iar manevrele de masare alterneaza de la relaxant la rapid, precum si de la superficial la profund.

Masajele locale redau elasticitatea pielii si imbunatatesc aspectul fizic dupa doar o luna de tratament, insotit, bineinteles, de o dieta sanatoasa si exercitii aerobice sau de forta.

Beneficiile unui masaj anticelulitic

̶   imbunatateste circulatia sanguina, favorizand eliminarea depunerilor grase in timp;

̶   stimuleaza sistemul limfatic, eliminand fluidele asociate cu formarea celulitei;

̶   influenteaza metabolismul celular si sistemul glandular, ceea ce duce la pierderea in greutate;

̶   activeaza sistemul venos, eliminand o buna parte din reziduurile metabolice de la nivel celular;

̶   diminueaza aspectul de ‘’coaja de portocala’’, amelioreaza elasticitatea si tonusul pielii;

̶   previne formarea altor depuneri adipoase inestetice pe viitor, prin eliminarea toxinelor dintre tesuturi.

Similar Posts