Sanatate

Produse de curatare Asevi – tot ce ai nevoie pentru casa ta!

Produse de curatare Asevi sunt produse de ingrijire marca Asevi, concepute pentru a-ti rasfata casa si a avea grija de hainele tale in fiecare zi. Asevi este un brand de produse de curatenie de la Pons Químicas. Produsele de curatenie joaca un rol esential in viata de zi cu zi acasa, la scoala si la birou. Prin eliminarea in siguranta si eficienta a bacteriilor si murdariei de pe pardoseala, se impiedica raspandirea bolilor infectioase, iar alergenii sunt tinuti sub control, cum ar fi praful si mucegaiul, ceea ce te va ajuta sa ramai sanatos. De asemenea, produsele Asevi iti permit sa ai grija de suprafetele din casa ta si de rufele tale. Produsele chimice utilizate pentru curatare si parfumare, cum ar fi detergentii de rufe, balsamuri si alte produse, ajuta la imbunatatirea eficientei si faciliteaza curatarea si igiena in case, birouri si alte medii.

Asevi degresant

Asevi degresant este un degresant puternic, cu spuma activa. Formula sa puternic concentrata indeparteaza fara efort cea mai dificila si incorporata grasime. Degresantul puternic concentrat are o mare capacitate de degresare si igienizare. Datorita formulei sale revolutionare, curata fara efort cele mai dificile murdarii. Actiunea sa de uscare rapida, lasa suprafetele stralucitoare si un finisaj exceptional, oferind, la randul sau, o aroma placuta si proaspata.

Asevi degresant este solutia universala pentru intreaga locuinta, fara a fi nevoie de sute de produse si este ideal pentru curatarea si igienizarea suprafetelor lavabile din casa, cum ar fi, gresie, obiecte sanitare, mobilier de bucatarie, jaluzele, usi, aparate etc. De asemenea are un efect puternic anti-calcar care curata fara efort petele de var, pastrand suprafetele curate si lucioase pentru mai mult timp.  Pulverizatorul sau revolutionar incorporeaza un difuzor care permite aplicarea degresantului cu o concentratie mai mare de spuma activa.

Asevi pardoseli

Asevi pardoseli este un detergent de pardoseala concentrat care ofera prospetime si parfum exceptional pentru mai mult timp. Este creat pentru toate tipurile de pardoseli. Are un parfum unic, persistent pentru mai mult timp in incapere. Asevi pardoseli ofera  stralucire pardoselelor, dezinfecteaza si parfumeaza. Asevi pardoseli vine la bidon de 1 litru.

De asemenea, pentru gama de detergent pentru pardoseli, producatorul spaniol a dezvoltat si ceara pentru pardoseli impotriva alunecarii, pentru toate tipurile de pardoseli, cum ar fi lemn, mozaic, gresie etc. De asemenea, poti gasi solutie concentrata pentru curatat podeaua care dezinfecteaza, curate si lasa un miros puternic, avand o formula Ph neutra. Pentru utilizare se pun 3 capace   de concentrat la 10 litri de apa.

Asevi detergent

Asevi detergent este un lichid super concentrat pentru tot felul de haine, cu un grad de murdarie mai mare sau mai mic si pentru un alb stralucitor. Folosit pentru haine colorate, protejeaza culorile, dar in acelasi timp ofera o curatare impecabila. Detergent lichid special pentru imbracaminte colorata, protejeaza culorile dupa spalare.

Ofera rufelor un miros fresh de curatenie. Detergentul combina eficienta maxima cu tehnologia de ultima generatie, pentru neutralizarea mirosurilor din imbracaminte, oferind o prospetime suplimentara. Formula sa inovatoare spala cu atentie toate tipurile de articole de imbracaminte si este ideala pentru imbracaminte sportiva si sintetica.

Formula sa, testata hipoalergenic si dermatologic, minimizeaza riscurile de alergii si iritatii ale pielii. Asevi detergent vine la bidon de 2,7 litri pentru 44 de spalari.

Similar Posts