Uncategorized

Comunicare cu asiguratorul vs. un centru daune Groupama – cum decizi?

centru daune groupama

La cine apelezi cand ai fost implicat intr-un accident auto minor? Ei bine, conform reglementarilor impuse de asiguratorul tau, prima entitate pe care ar trebui sa o anunti este firma de asigurari – mai exact, trebuie sa notifici dauna catre acestia. Pe scurt, asiguratorul trebuie sa fie primul care afla de faptul ca ai fost implicat intr-un accident – cel putin atunci cand nu sunt victime/raniti.

Totusi, pentru etapele ulterioare ale procesului, in special constatarea si punerea la punct a dosarului de daune, poti comunica cu o alta entitate. Mai exact, este vorba despre un centru daune Groupama, desi multe centre de daune colaboreaza cu mai multi asiguratori.

Iata, astfel, cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le stii cand vine vorba de comunicare in cazul unui accident auto minor.

Comunicarea cu asiguratorul – ce implica?

Cand alegi sa comunici cu asiguratorul, nu sunt multe de spus. Trebuie sa notifici dauna, dupa care ai la dispozitie trei zile pentru a o constata oficial la biroul asiguratorului. Dupa constatare, iti va fi deschis un dosar de dauna in baza caruia, odata evaluat, vei primi despagubiri pentru reparatia masinii tale.

Asiguratorul rareori iti va oferi consultanta privind deschiderea dosarului de dauna. Dat fiind faptul ca dosarul trebuie sa fie complet 100% pentru a fi aprobat, este de la sine inteles de ce atat de multi soferi se confrunta cu respingerea cererilor de despagubire. Este foarte usor sa omiti aspecte esentiale ale dosarului de dauna, mai ales daca esti sofer incepator.

In general, notificarea, constatarea si punerea la punct a dosarului de daune sunt activitati realizate pe cont propriu daca alegi sa comunici direct cu asiguratorul si nu cu un centru daune Groupama.

Comunicarea cu un centru daune Groupama – ce implica?

Un centru de daune este echipat cu specialisti in consultanta privind daunele auto. Acestia te pot ajuta sa pui la punct un dosar de dauna impecabil, cu foarte putine sanse de respingere – toti soferii doresc acest lucru!

Cea mai buna veste, mai ales pentru soferii care sunt la prima dauna, este ca marea majoritate a centrelor de daune ofera consultanta gratuita in vederea solutionarii unei daune. Un centru daune Groupama genereaza profit prin solutionarea efectiva a daunelor si a decontarii directe cu asiguratorul tau.

Mai exact, dupa aprobarea dosarului de dauna, poti apela la un service din reteaua centrului de daune pentru reparatie. Acolo, masina iti va fi reparata complet, fara ca tu sa scoti vreun leu din buzunar. Dupa solutionarea completa a dosarului, centrul de daune va obtine despagubirile necesare direct de la asigurator, achitand reparatia in numele tau. Atelierele auto partenere pot oferi anumite reduceri si beneficii care devin, la final, profitul unui centru daune Groupama.

Comunicarea inseamna eficienta in tot ce faci. Prin urmare, ai nevoie de specialistii unui centru de daune, mai ales daca nu intelegi pe deplin cum trebuie rezolvata o dauna in trafic. Poti uita complet de confuzia comunicarii cu asiguratorul, apeland in schimb la un consilier specializat, care iti va raspunde la toate intrebarile.

Apeleaza la BirouConstatariDaune.ro chiar acum si vei avea parte de daune rezolvate in cel mai scurt timp cu putinta – intr-un mod eficient!

Similar Posts