Sfaturi de vacanta

Asigurarea de calatorie: un lucru necesar pentru orice aventura

Atunci cand vine vorba de plecat in vacanta, majoritatea calatorilor tind sa ignore necesitatea asigurarii medicale de calatorie. Achizitionarea unei polite medicale de calatorie este perceputa, de catre multi calatori, ca o cheltuiala inutila, desi aceasta te poate salva daca lucrurile nu merg conform planului: de la acoperirea serviciilor medicale de urgenta si pana la asistenta 24 de ore din 24.

Nimeni nu doreste sa isi imagineze ca aventura lor nu va decurge conform planului, dar este important sa realizezi ca ceva neplacut se poate intampla oricand, iar aceste situatii pot fi acoperite de o polita completa pentru asigurare de calatorie.

Calatoreste inteligent

Inainte de a pleca la drum, asigura-te ca stii totul despre locul unde pleci. Majoritatea asiguratorilor iti ofera o lista de polite cat mai bine adaptate nevoilor tale. O asigurare de calatorie bazata pe activitati sportive va acoperi riscul accidentelor ce pot aparea in cadrul practicarii anumitor sporturi de agrement. De aceea, este important sa stabilesti ce tip de asigurare medicala iti trebuie pentru a asigura acoperire pentru toate activiatile pe care le-ai planificat.

Asigura-ti calatoria

Daca destinatia ta se afla intr-o alta tara, este recomandat sa inchei o polita de asigurare inainte de plecare. Asigurarea medicala de calatorie te protejeaza si in cazul anularilor (de la caz la caz, in functie de asigurator), problemelor medicale si furtul bunurilor. De asemenea, majoritatea politelor asigura asistenta medicala in cazuri de urgenta. Este usor sa iti imaginezi ca nici o situatie neplacuta nu se va ivi dar de ce sa nu te bucuri de o vacanta perfecta si lipsita de stres? Nu permite evenimentelor nefericite sa iti strice calatoria! Asigura-te ca vei avea parte de o aventura de neuitat prin achizitionarea unei polite de asigurare medicala de calatorie!

Daca asigurarea medicala pare o corvoada ce necesita mai multa alergatura, nu intra in panica! Profita de o firma de brokeraj si descopera o noua metoda de a achizitiona asigurarea de calatorie de care ai nevoie!

OKasig.ro este un site al unui broker de asigurari cu o vechime de aproape 20 de ani pe piata din Romania (Euro Arc Insurance Broker), care iti ofera in mai putin de 7 secunde cele mai avantajoase polite de asigurare de calatorie de la cei mai importanti asiguratori parteneri.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si sa alegi polita cea mai avantajoasa. Asigurarea medicala de calatorie iti va fi livrata direct pe e-mail, dupa confirmarea platii, iar tu vei putea pleca linistit in vacanta mult visata!

 

Similar Posts