Uncategorized

Tu stii cum sa alegi cele mai bune case de marcat pentru afacerea ta? Iata criteriile de care trebuie sa tii cont!

case de marcat Datecs

Dezvoltarea internetului si a tehnologiei a dus la un nivel foarte ridicat de modernitate inclusiv modul in care se efectueaza tranzactiile economice. Acum, pot fi efecutate cumparaturi online, poate fi comandat un taxi fara efectuarea unui apel telefonic si sunt accesibile publicului si o multime de alte servicii si bunuri intr-o maniera rapida si comoda. Din perspectiva de business, aceasta evolutie a metodelor de comunicare a avut si alte implicatii.

Este vorba, in primul rand, despre modalitatile in care poate fi indeplinita obligatia de a declara si inregistra toate tranzactiile financiare efectuate. Acest lucru se realizeaza, in prezent, cu ajutorul unei case de marcat. Fixe sau portabile, cele mai bune case de marcat Datecs sunt solutia optima prin care poti sa inregistrezi tranzactiile desfasurate in fiecare zi. Iata cum sa le alegi pe cele mai bune!

Case de marcat Datecs si criteriile in functie de care sa le alegi

Rolul unei case de marcat Datecs este acela de a te ajuta sa inregistrezi tranzactiile si sa le declari catre autoritatile competente, in vederea taxarii si impozitarii lor. Prin functiile sale, o casa de marcat moderna poate sa iti ofere si beneficii suplimentare extrem de importante. Pentru ca acestea sa iti fie accesibile, este important sa alegi casade marcat in functie de:

  • conectivitate – trebuie ca modelul pe care il folosesti sa se poata conecta la serverele ANAF, pentru ca tranzactiile sa fie declarate in mod legal. Casele performante comunica cu un PC prin intermediul conexiunilor USB si dispun si de modem GSM / GPRS incorporat, care transmite informatiile direct catre serverele ANAF; 
  • inventariere – aceasta este una dintre caracteristicile foarte importante, atunci cand afacerea ta are ca obiect de activitate vanzarea de bunuri. Cu ajutorul unei case de marcat Datecs, poti tine evidenta stocurilor, iar odata cu efectuarea tranzactiilor acestea vor scadea in mod automat. Poti fi atentionat atunci cand se apropie finalizarea stocurilor si ai nevoie de aprovizionare;
  • fiscalizare – inainte de a putea fi utilizata, orice casa de marcat trebuie sa treaca prin procesul de fiscalizare. Acesta presupune intocmirea unui dosar si crearea unor solicitari la Directia Generala a Finantelor Publice din judetul tau sau din Bucuresti. Procedura este una destul de complexa, insa daca achizitionezi casa de marcat de la un distribuitor profesionist vei putea beneficia si de fiscalizarea ei;
  • instalare soft – casele de marcat complexe, destinate magazinelor, restaurantelor, vulcanizarilor, spalatoriilor auto sau food truck-urilor, pot oferi moduri de lucru foarte bine adaptate acestor domenii de activitate. Pentru ca inventarierea produselor, eliberarea bonurilor fiscale si generarea documentelor fiscale sa fie la cele mai inalte standarde, este necesara utilizarea unor solutii software performante si adaptate. Este important sa iei in calcul si aceste softuri atunci cand alegi casa pe care o cumperi. 

Acceseaza site-ul TehnicaFiscala.ro si descopera o gama variata de case de marcat Datecs din care poti alege modelul potrivit pentru afacerea ta. Aceste case de marcat pot fi fiscalizate usor, prin intermediul aceluiasi site si indeplinesc toate conditiile pentru a functiona eficient, in conditii depline de legalitate. Investeste in solutii moderne si asigura-te ca business-ul tau este unul modern si 100% legitim!

Similar Posts