Sanatate

Ce este pastura

Sub actiunea pasturii, aportul de sange la partea inferioara a corpului si a organelor periferice este imbunatatit. Astfel, pastura este folosita pentru a creste potenta, pentru a trata infertilitatea masculina, adenomul de prostata.

Pentru a creste potenta, medicamentul este administrat regulat o data pe zi, cu o viata sexuala activa – de 2-3 ori pe zi. In acelasi timp, numarul spermatozoizilor creste de 2-3 ori, iar mobilitatea creste.

Pastura are, de asemenea, un efect benefic asupra sanatatii femeilor insarcinate si asupra dezvoltarii fatului. Cel mai bine este sa aplici tratamentul cu pergament in primele luni de sarcina pentru a preveni toxicoza si avorturile spontane, iar in ultimele luni – pentru a mari imunitatea mamei si a copilului.

In perioada postpartum, pastura recupereaza repede pierderea de sange si puterea femeii si imbunatateste lactatia. Se consuma o lingurita de 1-2 ori pe zi. Studiile arata ca circulatia cerebrala este restabilita in orice forma de accident vascular cerebral provocata de ocluzia vasculara, precum si ruptura lor din cauza hemoragiei. Rezultatele bune sunt observate si in traumatismele cerebrale traumatice. Elasticitatea vaselor creste, iar functionarea centrelor cerebrale afectate este restabilita.

La ce pret se vinde pastura?

Un borcan de 200 de grame de pastura este suficient pentru o singura persoana timp de o luna, iar pretul sau nu este mare, tinand cont de efectele sale benefice. O singura doza de tratament cu pastura, stimuleaza apararea organismului, iar consumul este de 1/2 lingurita pentru un adult pe zi, iar pentru un copil 1/6 lingurita pe zi, de doua-trei ori pe zi.

Cresterea dozei nu are un efect semnificativ, deoarece aceasta cantitate este folosita pentru stimularea organismului, iar restul este pur si simplu folosit ca o dieta bogata in calorii.
Ce este pastura

Pastura este una dintre cele mai utile produse de apicultura, care, in plus, nu are practic contraindicatii si nu are proprietati alergene. Pastura este un polen colectat de albine, depus in faguri si umplut cu miere.

Fara accesul la aer si umiditate ridicata, sub influenta enzimelor de saliva si miere, polenul sufera fermentatie enzimatica cu formarea acidului lactic, care este in continuare conservantul sau si previne dezvoltarea bacteriilor si fungilor de mucegai. P0astura are gustul ca painea de secara amestecata cu miere, deci este adesea numita paine de albine.

Aceasta include in compozitia sa aminoacizi, diverse vitamine si enzime care au proprietati antimicrobiene si au o valoare biologica ridicata. In comparatie cu polenul, pastura este aproape suta la suta absorbita de corpul uman si, spre deosebire de miere, este foarte bogata in vitamine.

Similar Posts