Sfaturi de vacanta

Totul despre asigurarea medicala de calatorie

Va pregatiti pentru o vacanta in strainatate sau planificati urmatoarea aventura peste granite? Felicitari! inseamna ca va asteapta cele mai frumoase amintiri! Noi nu vrem sa va readucem cu picioarele pe pamant, dar orice vacanta in strainatate are nevoie de cativa pasi pentru a fi cu adevarat perfecta si pentru a va asigura ca anecdotele vor fi mereu amuzante si nu doar legate de bugete depasite si comisioane bancare uriase.

  • tipul fondurilor

Hotarati-va din timp daca veti avea bani gheata la voi. Daca vreti sa pastrati o suma modica pentru prima zi de acolo, schimbatii banii la o banca locala de acasa. Birourile de exchange pot aduce taxe suplimentare si veti avea dezavantajul de a nu vorbi limba locala. Cateva monede drept amintire – amuzant, dar 300 de lei in zloti in plus? Mai putin amuzant.

Daca preferati cardurile, asigurati-va ca unde mergeti accepta carduri emise la noi in tara si ca bancomatele de acolo nu va vor face probleme. Verificati politica companiei voastre emitatoare in legatura cu comisioanele la tranzactie.

  • Lasati totul in ordine acasa

informati banca in legatura cu destinatia voastra. totul este foarte aventuros pana va treziti intr-o piata din Kuala Lumpur cu cardul suspendat din cauza activitatii suspecte. asigurati-va ca cineva va cunoaste toate datele de contact si itinerariul in detaliu.

  • asigurati-va ca sunteti acoperiti

Cel mai important lucru de care aveti nevoie si, din pacate, cel mai putin glamoros este asigurarea medicala de calatorie. stim ca atunci cand sunteti coplesiti de noua aventura ce va asteapta, ceva atat de anost ca asigurarea medicala de calatorie nu va sta foarte mult pe creier. Dar este cel putin la fel de importanta ca orice alt lucru de pe lista voastra de drum.

Asigurarea medicala de calatorie acopera urgentele medicale si costurile repatrierii. Nimeni nu porneste la drum cu cel mai rau scenariu in minte dar uneori acesta devine realitate. De aceea, este bine sa va asigurati ca aveti suportul necesar in cazul unei urgente medicale. Niciodata nu poti stii ce finalitate va avea planul tau perfect pentru vacanta ideala. asigurarea medicala de calatorie este protectia ce calatoreste alaturi de tine oriunde ai fi si se asigura ca esti pregatit pentru neprevazut.

Accesati OKasig.ro, completati formularul online si in doar 7 secunde veti avea la dispozitie toate ofertele partenerilor nostri pentru asigurarea medicala de calatorie. aceste preturi sunt obtinute direct de la asiguratori si nu costa nimic in plus fata de achizitionarea lor directa. Noi doar vrem sa te ajutam sa faci cea mai buna alegere prin prezentarea tuturor ofertelor intr-un singur loc, calculate pe baza informatiilor tale.

In doar 7 secunde veti avea la indemana toate optiunile pe care le aveti pentru acoperirea perfecta pe timp de vacanta. Calatorie placuta!

Similar Posts