News

Cum incurajezi potentialii clienti sa dea click pe un site nou

Daca crearea unui magazin online sau a unui site pare floare la ureche, mai ales cand apelezi la o serie de experti profesionisti, sa incurajezi potentialii cititori sau clienti sa-ti ofere click catre pagina ta poate fi cea mai dificila misiune.

La PMV Media vei gasi cu usurinta numeroase optiuni pentru creare magazin online pret avantajos, dar si ajutor de specialitate pentru a-ti organiza si a-ti promova site-ul cu succes, astfel incat distanta de la un click pana la un client satisfacut sa fie scurtata.

Iti prezentam in cele ce urmeaza cateva dintre actiunile pe care le poti face pentru asta.

Alege un design placut pentru o experienta de navigare simpla

Un design placut axat pe informatia pe care doresti sa o transmiti, care la randul ei este concreta si corecta, va incuraja utilizatorii sa-ti acceseze pagina. Vorbim aici de acele template-uri simple, de font-urile de scris care sa se imbine perfect cu restul paginii si care sa fie usor de citit si inteles, de alegerea pozelor clare si relevante. Sigur, acestea sunt doar cateva dintre aspectele care pot contribui la o navigare facila, alaturi de adresele URL scurte, timp redus de incarcare a paginii etc.

Stabileste atent cuvinte cheie

Orice cautare se axeaza pe cuvinte cheie, cuvinte care vor fi introduse de utilizatori in Google sau cel mai mare motor de cautare, ce poate redirectiona catre tine potentialii clienti. De aceea, ar trebui sa acorzi o mare atentie atunci cand alegi care sunt cuvintele relevante ce definesc magazinul tau si/sau ceea ce oferi. Alegand si utilizand corespunzator toate aceste cuvinte vei putea implicit sa-ti cresti pagina in mod organic si sa-i ajuti pe utilizatorii de internet sa te descopere.

Analizeaza concurenta

Analizand concurenta vei putea afla ce lucruri fac bine sau ce nu, fiind o modalitate aparent gratuita pe care te poti baza ca sa oferi utilizatorilor cea mai buna experienta si sa-I incurajezi sa vina la tine. Ii poti surprinde cu noi produse, cu modalitati de plata si livrare mai sigure si variate, cu diferite promotii etc. De asemenea, o analiza competitiva te poate ajuta si sa-ti imbunatatesti partea tehnica a unui site, cat si cea estetica.

Optimizeaza cautarea pe site

Acorda o atentie sporita modului in care decurge cautarea pe site. Mai precis, asigura-te ca informatiile, serviciile si/sau produsele sunt aranjate pe categorii. La fel si ca, prin cautarea cuvintelor cheie relevante pe site, ei vor ajunge in cel mai scurt timp acolo unde doresc. Poti introduce o serie de filtre care sa faca accesarea mai facila si sa incurajeze interactiunea cu site-ul.

Amplaseaza sectiunea de contact la vedere

Atunci cand clientii nu gasesc o informatie direct pe site si/sau un raspuns la vedere este esential sa poata primi indrumarea potrivita in cel mai scurt timp. Pozitioneaza o sectiune de contact, Q&A sau live chat cat mai la vedere, ca de exemplu, in heading-ul paginii, pentru a le oferi clientilor siguranta si incredere.

Afla de la PMV Media ce mai poti face ca sa-ti incurajezi potentialii clienti sa-ti acceseze site-ul si cum sa-l construiesti fara griji.

Similar Posts