Sanatate

Ce este un tratament riduri acid hialuronic?

Pe masura ce imbatranim corpul se confrunta cu diferite schimbari si la fel se intampla si cu nivelul de elasticitate al pielii. Acesta scade, iar muschii de la nivelul fetei lasa urme din ce in ce mai greu de ascuns cu un machiaj simplu.

Datorita faptului ca nu creeaza niciun fel de alergie si este absorbit cu usurinta de organism, acidul hialuronic este unul dintre cele mai des folosite substante pentru corectarea ridurilor si umplerea diverselor goluri de la nivelul fetei. Pentru ca se gaseste si deja si in corpul uman insa o data cu trecerea timpului cantitatea acestuia scade, un tratament riduri acid hialuronic este un ajutor adus organismului pentru a reda elasticitatea pielii, a o regenera si a corecta astfel ridurile de expresie.

Pentru un tratament riduri acid hialuronic este necesara o sedinta in timpul careia se va face prima injectare si apoi la urmatoarele sase luni sau la un an se va evalua starea pacientei si se va discuta despre repetarea injectarii.

Fiecare pacient este diferit si in timp ce acidul hialuronic este absorbit foarte repede de unele persoane, altele se bucura de efectele acestuia pe termen indelungat si nu au nevoie de foarte multe interventii aditionale.

In functie de fiecare regiune a fetei se va aplica o anumita cantitate de acid hialuronic. Cel mai adesea pielea isi pierde elasticitatea datorita consumului prelungit de alcool, al stresului si al fumatului. Expunerea la radiatiile ultraviolete, precum si mediul poluant sunt exemple de agresiuni zilnice, care pot afecta tenul.

Inaintea unei interventii cu acid hialuronic fata pacientei va fi spalata si dezinfectata, se vor lua toate masurile pentru  prevenirea aparitiei infectiilor locale, iar in cazul in care pacienta sufera de alergii sau diverse infectii, se va amana tratamentul cu acid hialuronic.

Consumul de cafea se va evita inaintea procedurii, iar tratamentele cu antiinflamatorii se vor intrerupe cu doua saptamani inainte. Doar anumite filleruri cu acid hialuronic se potrivesc cu tenul unei paciente si de aceea este recomandat ca medicul specialist sa tina cont de aceste aspecte. Anumite produse vin cu graduri de vascozitate diferite, adecvate unor diverse tipuri de injectari, in functie de specificul fiecare paciente. Se va lua in considerare deficitul estetic al acesteia si aplicarea produsului adecvat regiunii fetei, pentru a obtine un rezultat cat mai natural si de lunga durata.

Dupa un tratament riduri acid hialuronic pacienta va putea sa se bucure de rezultate inca dupa trecerea primelor doua saptamani. Este necesar sa astepte ca edemul sa dispara, iar structurile tegumentare de la nivelul fetei sa accepte acidul injectat. Pacienta se va bucura de o piele fina si neteda si va resimti efectele pozitive ale acestei interventii pe termen lung.

Se injecteaza un amestec din gel cu acid hialuronic, care va asigura o matrice dermica pentru fata pacientei. Acidul hialuronic se reabsoarbe foarte lent, iar pacienta va arata mult mai bine chiar si dupa ce aceasta perioada a trecut. Ridurile verticale dintre sprancene, cele de la nivelul gurii precum si orice imperfectiune nazogeniene sau oricare altele de la nivelul fetei poate fi corectata cu usurinta folosind aceste injectari. Zona afectata va beneficia de o restructurare locala, datorita acestei sinteze de colagen pe care injectarea o confera tenului. Golurile vor fi astfel umplute si rehidratate, iar pacienta se va bucura de un ten luminos si intinerit.

Pentru o programare la un tratament riduri acid hialuronic, puteti consulta serviciile medicale oferite de Clinica Zone Medical Estet. Clinica de lux este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica si estetica, iar personalul medical si echipamentele de ultima generatie va vor ajuta sa va recastigati frumusetea.

Similar Posts