News

Cand esti seful, e mai usor sa …

Cand esti seful tau e usor sa lasi lucrurile sa scape sau sa te scuzi de ce ai facut sau nu ai facut ceva pentru ca nu ai cui sa-i explici deciziile tale.

In calitate de antreprenor, mintea ta pare sa mearga mereu, gandindu-te la idei despre modalitatile in care poti sa-ti construiesti afacerea pentru a o face de succes.

Deci, ce se intampla in continuare?

Daca sunteti ca multi antreprenori, incepeti puternic, dar pentru un motiv sau altul incepeti sa pierdeti impulsul si sa va concentrati. Inainte sa stii, ceea ce ai de gand sa faci devine inca un proiect neterminat.

Cum va ajuta un grup de conducere?

* este un grup de persoane extrem de motivate care se intalnesc in mod regulat, fie in persoana, practic, fie la telefon, pentru a se incuraja si se sustin unul pe altul in timp ce lucreaza in vederea realizarii obiectivelor.

* va ofera o oportunitatea de a fi auzit, de a crea idei de idei, de a da sfaturi, de a impartasi experiente de afaceri, de a fi introdusi in procese, instrumente si resurse de afaceri noi, diferite.

Totul se reduce la responsabilitate si obtinerea suportului de care aveti nevoie si fiind in grupul corect de conducatori va poate ajuta la schimbarea modalitatii in care faceti lucrurile.

De exemplu, afirmarea in mod public a scopului dvs. si pasii pe care ii veti face pentru a va deplasa mai aproape de acesta, veti fi mai inclinati sa luati masuri si sa continuati. De ce? Deoarece oamenii din grupul dvs. asteapta ceva de la dvs.

Daca nu luati masuri si nu urmati, va trebui sa raspundeti de ce nu ati facut-o. Inseamna ca este un joc cu totul nou!

Lucrul frumos de a fi intr-un grup de cercetatori este ca nu sunteti judecat. Se intelege ca uneori este nevoie de cateva incercari pentru a finaliza un pas de actiune.

Membrii grupului sunt acolo pentru a va ajuta sa depasiti provocarile cu care va confruntati pentru a va ajuta sa obtineti „dezlegarea”, astfel incat sa puteti relua acest pas de actiune si sa reusiti.

Intr-un set de grupuri de creatori, sunteti in compania altor persoane care sunt dispuse sa se impinga reciproc pentru a face tot ce este mai bun, chiar daca inseamna sa inainteze cu „pasi pentru copii”. Obiectivul este de a se ajuta reciproc si de a depasi temerile, provocarile , sau blocaje care le retin.

Similar Posts