News

5 moduri prin care sa iti atingi telurile

Desi nu trebuie sa urmezi riguros un plan meticulos de cinci ani, gandirea in viitor si o viziune a vietii pe care o doresti este singura modalitate de a identifica si de a incepe sa faci pasii necesari pentru a ajunge acolo. In randurile de mai jos sunt prezentate 5 moduri care o sa te ajute sa iti realizezi viata mult visata.

Tine minte ca esti responsabil

E viata ta si tu ai control asupra ei. Desigur, exista unele circumstante pe care nu le poti controla, dar esti cel mai important pion atunci cand vine vorba de schimbarea lucrurilor. Depinde de tine, de ce talente si abilitati iti dezvolti, ce fel de oameni ai ca prieteni, daca o sa te muti in alt oras sau daca vei gasi un alt loc de munca. Asuma-ti responsabilitatea pentru gandurile si actiunile tale. Testeaza-te, imbratiseaza cateva riscuri si daca lucrurile nu functioneaza, evalueaza-ti experientele si ia in considerare daca este necesara o noua abordare.

Aflati ce doresti si de ce
Cum poti trai viata visurilor daca nu ti-ai imaginat niciodata cum arata? Incepe cu modul in care arata ziua ideala. La ce ora te-ai trezi? Ce fel de activitati ai face? Ai petrece timpul singur sau cu alte persoane? Apoi treci la intrebarile mai mari – care crezi ca este scopul tau? Ce te entuziasmeaza cu adevarat? Si de ce este important pentru tine? Vrei poate sa ai mai multi bani sau poate vrei o cariera grandioasa? Ar trebui sa-ti urmezi pasiunea, pentru ca aici stau lucrurile de baza ale tale, si asta te va implini.

Creeaza un tablou al viitorului
Crearea unui tablou al viitorului te poate ajuta sa cimentezi lucrurile in mintea. Fa un colaj de imagini, fraze si subtitrari, sau ceva care rezoneaza cu tine. – dar aminteste-ti, ar trebui sa reprezinte viata ta, mai degraba decat lucrurile pe care doresti sa le cumperi. Armonizarea vizuala poate fi un instrument puternic, trezirea si vederea vietii pe care doresti sa o traiesti este motivant si poate ajuta la manifestarea realitatii.

Implica-ti visul
Un simt clar al scopului o sa te oblige sa actionezi si sa alimentezi curajul pentru a depasi orice obstacol indiferent de dimensiunea acestuia. Asa ca incearca sa eviti sa te intrebi „De ce?”, daca esti suficient de puternic, vei gasi un fel de a afla cum. Implica-te in ceea ce iti doresti si vei observa ca incepi sa atragi oamenii, resursele si oportunitatile de care ai nevoie pentru a face ca visul sa devina realitate.

Creeaza un inventar de timp
O alta modalitate de a combate indoiala de sine este prin planificarea unor obiective mai mici. Asigura-te ca fiecare zi care trece este aliniata cu urmatorul tau obiectiv, iar imaginea mai mare va incepe sa cada. Uita-te la felul in care iti folosesti ziua si gaseste timpul pentru a-ti urmari obiectivele – de la trimiterea unui e-mail, la sala de sport – si ia ceva timp in fiecare saptamana pentru a vedea cum se intampla lucrurile. De asemenea, retine rutinele zilnice care te mentin sanatoas, energizat deoarece acestea te vor duce intr-o „stare de varf”, care este un fel de rampa de lansare pentru actiune.

Similar Posts